Forum Technologia Żywności Strona Główna Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy    GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pytania z mikrobiologii - zeszły rok + materiały

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mikrobiology
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
asiaDz



Dołączył: 01 Maj 2007
Posty: 21
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Pią 10:37, 04 Maj 2007    Temat postu: Pytania z mikrobiologii - zeszły rok + materiały

Cześć,
Załaczam materiały z mikorobiologii z zeszłego roku. Czekam na wasze.
Pozdrawiam, miłej nauki Smile

Pobierz plik: [link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
MyCha
Administrator


Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 194
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sz-n Ania Golus

PostWysłany: Nie 18:27, 06 Maj 2007    Temat postu:

Ja mam takie same pytania, więc mam nadzieje, że się powtórzą Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gość






PostWysłany: Nie 21:36, 06 Maj 2007    Temat postu:

ja tez mam taka nadzieje bo kto madry wymyslil szkole jak jest 25 stopni na dworze:P
Powrót do góry
Gość






PostWysłany: Pią 10:22, 11 Maj 2007    Temat postu:

wiecie jak to sie robilo ? Wink

0,01 0.001 0.0001
+ - -
- + +
+ + -

i jak sie teraz oblicza jtk?Smile
Powrót do góry
MyCha
Administrator


Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 194
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 12 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Sz-n Ania Golus

PostWysłany: Sob 9:58, 12 Maj 2007    Temat postu:

Bierzesz 2 2 1, odczytujesz z tabeli i jest to twoja wartość A, którą mnożysz przez najmniejsze rozcienczenie czyli 100.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Technologia Żywności Strona Główna -> Mikrobiology Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin