|
Technologia Żywności Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iwona
Dołączył: 19 Mar 2007
Posty: 96
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Choszczno/ Szczecin
|
Wysłany: Śro 0:05, 25 Kwi 2007 Temat postu: pyt. z wejsciowki o wirowkach i obrobce cieplej |
|
|
Zespol F, zestaw II
1. Warianty fosfatestow
2. Typ hermetyczny wirowek opisac
3. Jak wpływa obrobka cieplna na przebieg reakcji Maillarda
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Śro 8:57, 25 Kwi 2007 Temat postu: wejściówka mleczarstwo |
|
|
Zespól A, zestaw III
1. Układ buforowy
2. Graniczne wartości kuleczek tłuszczowych
3. Wpływ obróbki cieplnej na micele kazeinowe
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|