Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Technologia Żywności Strona Główna
->
Mikrobiology
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Mgr
----------------
Surowce pomocnicze i dodatki do żywnosci
Podstawy biotechnologii żywności
Polityka wyżywienia ludności
Konwersatorium z jęz. ang
Seminarium dyplomowe
Moduły
Ogólne
----------------
Awanse
Free time
Uwagi
IV rok semestr 2
----------------
Choroby odzwierzęce
Enzymologia
Systemy zarządzania jakością
Informatyka stosowana
Statystyka stosowana
Wsp. trendy w biotechnologii żywności
Wsp. trendy w tech. żywności poch. zw.
Wsp. trendy w toksykologii żywności
Wsp. trendy w dietetyce
Wsp. trendy w tech.prod. rośl
Wsp. trendy w anal. i ocen.jak.żyw
Wsp.działy w toks.żyw
Patofizjologia w żywieniu człowieka
Fizjologia człowieka
IV rok semestr 1
----------------
Technologia produktów spożywczych fermentowanych
Technologia produktów ubocznych
Technologia produktów zbożowych
Kalkulacja i rozliczanie produkcji
Podstawy żywienia człowieka
Tech. projektowanie zakładów przemysłu spoż.
Ekonomika i zarządzanie
Marketing
Wykłady monograficzne
III rok semestr 2
----------------
Technologia mięsa
Fizjologia żywienia człowieka
Technologia gastronomiczna
Technologia rybna
W-F
Przetwórstwo mięsa drobiowego
Surowce rybne
Połowinki!!!
III rok semestr 1
----------------
Chłodnictwo
Technologia roślinna
Ogólna technologia żywności
Surowce rzeźne
Języki
Forum II roku
II rok semestr 2
----------------
Połączenie forum TŻ rok I i II?!
Analiza i ocena jakości
Mleczarstwo
Mikrobiology
Maszyny
Biotechnologia
Języki
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
MyCha
Wysłany: Sob 9:58, 12 Maj 2007
Temat postu:
Bierzesz 2 2 1, odczytujesz z tabeli i jest to twoja wartość A, którą mnożysz przez najmniejsze rozcienczenie czyli 100.
Gość
Wysłany: Pią 10:22, 11 Maj 2007
Temat postu:
wiecie jak to sie robilo ?
0,01 0.001 0.0001
+ - -
- + +
+ + -
i jak sie teraz oblicza jtk?
Gość
Wysłany: Nie 21:36, 06 Maj 2007
Temat postu:
ja tez mam taka nadzieje bo kto madry wymyslil szkole jak jest 25 stopni na dworze:P
MyCha
Wysłany: Nie 18:27, 06 Maj 2007
Temat postu:
Ja mam takie same pytania, więc mam nadzieje, że się powtórzą
asiaDz
Wysłany: Pią 10:37, 04 Maj 2007
Temat postu: Pytania z mikrobiologii - zeszły rok + materiały
Cześć,
Załaczam materiały z mikorobiologii z zeszłego roku. Czekam na wasze.
Pozdrawiam, miłej nauki
Pobierz plik:
http://www.magneticpoint.com/mikrobiologia.zip
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin