Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Technologia Żywności Strona Główna
->
Mikrobiology
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Mgr
----------------
Surowce pomocnicze i dodatki do żywnosci
Podstawy biotechnologii żywności
Polityka wyżywienia ludności
Konwersatorium z jęz. ang
Seminarium dyplomowe
Moduły
Ogólne
----------------
Awanse
Free time
Uwagi
IV rok semestr 2
----------------
Choroby odzwierzęce
Enzymologia
Systemy zarządzania jakością
Informatyka stosowana
Statystyka stosowana
Wsp. trendy w biotechnologii żywności
Wsp. trendy w tech. żywności poch. zw.
Wsp. trendy w toksykologii żywności
Wsp. trendy w dietetyce
Wsp. trendy w tech.prod. rośl
Wsp. trendy w anal. i ocen.jak.żyw
Wsp.działy w toks.żyw
Patofizjologia w żywieniu człowieka
Fizjologia człowieka
IV rok semestr 1
----------------
Technologia produktów spożywczych fermentowanych
Technologia produktów ubocznych
Technologia produktów zbożowych
Kalkulacja i rozliczanie produkcji
Podstawy żywienia człowieka
Tech. projektowanie zakładów przemysłu spoż.
Ekonomika i zarządzanie
Marketing
Wykłady monograficzne
III rok semestr 2
----------------
Technologia mięsa
Fizjologia żywienia człowieka
Technologia gastronomiczna
Technologia rybna
W-F
Przetwórstwo mięsa drobiowego
Surowce rybne
Połowinki!!!
III rok semestr 1
----------------
Chłodnictwo
Technologia roślinna
Ogólna technologia żywności
Surowce rzeźne
Języki
Forum II roku
II rok semestr 2
----------------
Połączenie forum TŻ rok I i II?!
Analiza i ocena jakości
Mleczarstwo
Mikrobiology
Maszyny
Biotechnologia
Języki
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
PC
Wysłany: Pią 21:50, 08 Cze 2007
Temat postu: Re: Wyniki egzaminu, wariant B
iwona napisał:
2,0 otrzymaly osoby:
Bocian, Grzelak, Hałasa, Hawańczak, Jędrol, Kawa, Kosińska, Szymańska
Całe życie pod kreską
iwona
Wysłany: Pon 13:00, 14 Maj 2007
Temat postu: dotyczy poprawki
Osoby, ktore otrzymaly 2,0 maja sie zglaszac dwojkami, trojkami lub ewentualnie czworkami na zaliczenie ustne. Terminy zaliczen dowolne.
Życze powodzenia
iwona
Wysłany: Pon 12:58, 14 Maj 2007
Temat postu: Wyniki egzaminu, wariant B
2,0 otrzymaly osoby:
Bocian, Grzelak, Hałasa, Hawańczak, Jędrol, Kawa, Kosińska, Szymańska
3,0 otrzymaly osoby:
Architekt, Baczyńska, Czarnas, Czyżo, Daduń, Dobrowolska, Drost, Dziennik Gaczkowska, Jurewicz, Konecka, Pieńkowski, Rugowska, Ryndak, Schwirtz, Skibiniewska, Skoczylas, Stefaniak, Szubert, Szymanowska
3,5 otrzymaly osoby:
Golus, Kaca, Kużel, Mysiara, Nowak,
4,0 otrzymaly osoby:
Michalska, Sacharczuk, Włodarczyk
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin