Technologia Żywności
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka Szczecin 2005-2009
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum Technologia Żywności Strona Główna
->
Maszyny
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Mgr
----------------
Surowce pomocnicze i dodatki do żywnosci
Podstawy biotechnologii żywności
Polityka wyżywienia ludności
Konwersatorium z jęz. ang
Seminarium dyplomowe
Moduły
Ogólne
----------------
Awanse
Free time
Uwagi
IV rok semestr 2
----------------
Choroby odzwierzęce
Enzymologia
Systemy zarządzania jakością
Informatyka stosowana
Statystyka stosowana
Wsp. trendy w biotechnologii żywności
Wsp. trendy w tech. żywności poch. zw.
Wsp. trendy w toksykologii żywności
Wsp. trendy w dietetyce
Wsp. trendy w tech.prod. rośl
Wsp. trendy w anal. i ocen.jak.żyw
Wsp.działy w toks.żyw
Patofizjologia w żywieniu człowieka
Fizjologia człowieka
IV rok semestr 1
----------------
Technologia produktów spożywczych fermentowanych
Technologia produktów ubocznych
Technologia produktów zbożowych
Kalkulacja i rozliczanie produkcji
Podstawy żywienia człowieka
Tech. projektowanie zakładów przemysłu spoż.
Ekonomika i zarządzanie
Marketing
Wykłady monograficzne
III rok semestr 2
----------------
Technologia mięsa
Fizjologia żywienia człowieka
Technologia gastronomiczna
Technologia rybna
W-F
Przetwórstwo mięsa drobiowego
Surowce rybne
Połowinki!!!
III rok semestr 1
----------------
Chłodnictwo
Technologia roślinna
Ogólna technologia żywności
Surowce rzeźne
Języki
Forum II roku
II rok semestr 2
----------------
Połączenie forum TŻ rok I i II?!
Analiza i ocena jakości
Mleczarstwo
Mikrobiology
Maszyny
Biotechnologia
Języki
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
arti
Wysłany: Pią 20:03, 01 Cze 2007
Temat postu:
nie no Slomka to jest debeściak hehe
iwona
Wysłany: Śro 8:29, 30 Maj 2007
Temat postu: cd. wyniki...
61- Ilnicka
58- Niewinska, Mielcarek
57- Polbrat
56- Szymanska, Maliszewska
55- Mysiara
54- Bodnar, Zajac, Jarosiewicz
53- Sacharczuk, Schwirtz
52- Dadun, Ryndak, Niezgoda
50- Banaszkiewicz, R. Trzcinski, Jaskulski
49- Halasa, Czarnas, Jablonska, Hawanczak, Michalska
48- Baczynska, Dziennik, Szubert, Fryska, Laszczyk, Ryterska
47- Nowak, Blachaczek, Architekt, Golus, Gaczkowska, Smoluch, Bocian, Butoka, Czyzo, Koper, Surma
46- Wawrzycka, Laskowska, Grzymiszewska
45- Bonczek, Skibiniewska, Bysiak
44- Jurewicz, Skoczylas, Szczerbinski, Kosinska, Drost, Brzeczkowska, Kasperowicz, Kryk, Wlodarczyk
43- Stefaniak
42- Wyrostkiewicz
41- Galska, Brutkowski, Piorko, Szczepanska
40- Orlinska, Dobrowolska, Kucharska, Wierczuk, Konecka, Bor, Kostyla, Swieboda
39- Pienkowski, Gunerka, Cierebiej, Rugowska, Gwiazdowska
38- Kaca, Jędrol, J. Trzcinski
37- Pietrzak
35- Sorbicka
34- Rozek
33- Kuzel
28- Przedaszek
...sorki, jesli przekrecilam czyjes nazwisko, ale spisywalam tak jak bylo na liscie
iwona
Wysłany: Śro 8:18, 30 Maj 2007
Temat postu: Wyniki z egzaminu :D
punktacja jest nastepujaca:
0-32 2,0
33-39 3,0
40-46 3,5
47-53 4,0
54-60 4,5
61-65 5,0
wpisy beda robione na wykladzie w poniedzialek
punktow ujemnych nie bylo (tzn. byly, ale nie byly brane pod uwage... ufff)
ps. przy nazwiskach stawiam liczbe punktow, ktora nalezy sprawdzic z punktacja
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin