Thomas
Dołączył: 05 Cze 2007
Posty: 102
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 19:40, 07 Lis 2007 Temat postu: KOŁO -pytanka |
|
|
1) wyjasnic pojecia: skrobiowosc ziemniaczana, krochmal wilgotny, superjastandard czy cos takiego
2) Co to jest skrobia od strony chemicznej, budowa wystepowanie , wlasciwosci.
3) Wymagania jakosciowestosowane dla ziemniakow stosowane do frytek.
4) Jaki olej i jaki tłuszcz powinien byc do frytek.
5) Omowic technologie produkcji chipsow.
6) Wymagania jakosciowe dla chipsow.
7) Surowce pomocnicze (wymienic) suszu ziemniaczanego i jaki jest cel zastosowania.
8.) Scharakteryzowac technologie produkcjiplatkow ziemniaczanych.
Fajne pytanka tylko szkoda ze nie znalismy ich wczesnie
Post został pochwalony 0 razy
|
|