Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kajka
Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 3:33, 06 Lut 2008 Temat postu: kto ma odpowiedzi na te zagadnienia |
|
|
produkcja soku zageszczonego z jabłek, sok jabłkowy - metody odtwarzania
produkcja soku i przecieru pomidorowego
koncentrat i izolat sojowy, technologia toffu, miso, natto
produkty uboczne
jak ktos ma to może pomoze?? bo tego nie ma w materiałach
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
martah234
Dołączył: 05 Lis 2007
Posty: 222
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: Śro 10:15, 06 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
mam materialy na niektore z tych zagadnien-
[link widoczny dla zalogowanych]
stad mozna sciagnac
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
kajka
Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Śro 14:12, 06 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
dziekuje martuś
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
johny
Dołączył: 04 Lis 2007
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 9:51, 07 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
wie może ktoś, o tych produktach ubocznych??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
klaudias
Dołączył: 29 Sty 2008
Posty: 16
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Czw 12:52, 07 Lut 2008 Temat postu: |
|
|
jezeli macie jakies pytania odnosnie egzaminu wrzuccie na forum!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|